П`ятниця, 03.05.2024, 19:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Зверніть увагу
НАШ НОВИЙ САЙТ - KUMPURANTA.COM
Меню сайту
Вхід на сайт
Архів записів
Наше опитування
Що Вас приваблює в Кумпуранті окрім ЗП? (можна вибрати декілька)

Всього відповідей: 858

Чи корисна інформація на сайті?
Всього відповідей: 65
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
News
Головна » 2019 » Січень » 26 » 2019: Оформлення дозвільних документів (сезонних сертифікатів)
12:33
2019: Оформлення дозвільних документів (сезонних сертифікатів)

Доброго дня!
    Кожному з тих, хто пройшов відбір на сезон 2019-го року, 17-го січня відправлено інструкцію на номер Viber (вказаний Вами в анкеті-резюме). Файл містить узагальнений план подальших дій/подій і поради щодо підготовки до виїзду. Якщо Ви пройшли відбір, але не отримали інструкцію - зверніться до нас.
    Також, розпочався етап оформлення сезонних сертифікатів (дозволів на роботу). Перша група документів вже надіслана до Міграційної служби Фінляндії (МСФ) на розгляд (про відправку ми повідомляли по вайберу тих, чиї документи нами опрацьовано).
    Подальший процес оформлення сертифікатів для всіх інших потребує  участі кожного заявника. Поясню суть проблеми. Подача документів відбувається через спеціальну електронну систему (сервер) МСФ. При подачі нам необхідно вказати діючу адресу електронної пошти кожного з Вас, на яку приходить спеціальний код підтвердження. Оскільки на всіх основних поштових серверах діє обмеження по реєстрації нових скриньок ел.пошти, ми не взмозі зареєструвати кожному з вас окрему скриньку з одного робочого місця (комп'ютера). Масова реєстрація може призвести до блокування аккаунтів (вже зареєстрованих скриньок).

    Суть Вашої (тих, хто пройшов відбір на 2019 рік) участі проста:
1. Кожному з Вас (окрім тих, хто вже отримав повідомлення на вайбер про те, що документи надіслано до МСФ) необхідно зареєструвати нову адресу ел. пошти або використати існуючу адресу, до якої можете надати нам доступ. Наприклад, багато хто реєструвався на Гугл пошті при подачі анкети-резюме і, скоріше всього, більше не користується цією скринькою - можете використати її (але НЕ вимагається, щоб це була саме адреса з анкети). ЦЕ МОЖЕ БУТИ БУДЬ-ЯКА ДІЮЧА АДРЕСА ЕЛ.ПОШТИ, головне, щоб до неї був доступ. 
2. Надіслати нам на вайбер АДРЕСУ скриньки та ПАРОЛЬ до неї.

    Ця скринька буде використана нами виключно для цілей оформлення Вам сезонного сертифікату (подачі документів). НЕ рекомендую надавати нам доступ до Ваших основних скриньок, які постійно використовуються, щоб Ви не турбувались щодо конфіденційності особистих листувань.
Адресу скриньки та пароль збережемо для використання наступні роки на випадок, якщо знову будете їхати в Кумпуранту на роботу.

ПРИМІТКА. В кожного заявника має бути окрема адреса ел.пошти. Тобто, однієї скриньки на сім'ю/друзів/колег не достатньо.
Раніше (минулі роки) при подачі документів ми просто вказували адреси ел.пошти з анкет-резюме, їх ніхто не перевіряв. А тепер система відправляє спеціальний код для верифікації (перевірки) актуальності ел.скриньки (чи діюча, чи видумана). 
Саме тому нам і потрібно на кожного окрему скриньку і доступ до неї, щоб ми могли отримати цей код при подачі Ваших документів та підтвердити МСФ, що Ваша ел.пошта актуальна. Без цього не можливо отримати сертифікат.

Переглядів: 505 | Додав: msmweb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Безкоштовний хостинг uCozCopyright SergM © 2024 Сайт створено для обміну інформацією з працівниками нашої ферми та без мети надання платних послуг чи отримання прибутку