Субота, 04.05.2024, 08:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Зверніть увагу
НАШ НОВИЙ САЙТ - KUMPURANTA.COM
Меню сайту
Вхід на сайт
Архів записів
Наше опитування
Що Вас приваблює в Кумпуранті окрім ЗП? (можна вибрати декілька)

Всього відповідей: 858

Чи корисна інформація на сайті?
Всього відповідей: 65
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
News
Головна » 2019 » Червень » 6 » Час та місце посадки на автобусні рейси в Фінляндію, 2019
20:24
Час та місце посадки на автобусні рейси в Фінляндію, 2019

1 група - відправлення 25.6 о 03:30. Посадка на автобус: парковка біля ТРЦ "Магелан" у м. Києві (Одеська площа, ст. метро Теремки).

2 група - відправлення 29.6 о 03:30. Посадка на автобус: парковка біля ТРЦ "Магелан" у м. Києві (Одеська площа, ст. метро Теремки).

3 група - відправлення 03.7 о 01:00. Посадка на автобус: м. Жашків, біля автостанції (зі сторони траси). Виїзд з Жашкова передбачений додатковою домовленістю з перевізником, а тому як і минулі роки необхідно доплатити в автобусі водієві по 140 грн/чол. (за проїзд Жашків-Київ).

4 група - відправлення 06.7 о 3:30. Посадка на автобус: парковка біля ТРЦ "Магелан" у м. Києві (Одеська площа, ст. метро Теремки).

Щоб не виникло непорозумінь, нагадую: зміна дати і дня тижня відбувається о 00:00 вночі.

Склад груп (прізвища пасажирів) шукайте в попередній публікації на цьому сайті.

   Шановні колеги! Наперед плануйте своє прибуття в Київ та на місце відправлення автобуса. Затримок у виїзді не передбачено, тому з'явіться вчасно. Не забуваємо про вимоги до багажу (описано у розділі "Підготовка до поїздки"). Нагадуємо, що на кожного пасажира - не більше 1 валізи (максимум 40*50*70 см) та 1 ручної поклажі (невеликий рюкзак чи особиста сумка, яка може поміститись на полиці в салоні, не більше 20х30х45см)!

  Згідно із новими митними правилами в Білорусії, яку проїжджаємо транзитом, введено обмеження на вагу особистого багажу - 25 кг при проїзді туди, та 20 кг при поверненні назад протягом 3-х місяців. За перевищення ваги можуть змусити сплатити від 4 євро за кожен зайвий кілограм. Докладніше читайте тут: https://www.belarus.by/ru/travel/customs-regulations

   В кожному автобусі буде призначено старшого групи. Ця особа роздасть страхові поліси та повідомить номери бронювання квитків на пором. В порту Таллінна (термінал А), щоб отримати посадковий талон на пором, необхідно повідомити касиру номер бронювання та пред'явити паспорти всіх пасажирів, які зареєстровані за цим номером (як і було минулі роки). У старшого групи будуть списки осіб по кожному номеру бронювання.

   За декілька днів до виїзду ще раз уважно перечитайте на сайті: новини, розділи "Підготовка до поїздки", "Оподаткування", які ми цього року оновили. Перевірте наявність всіх необхідних документів, речей, грошей в дорогу.

   Додаткова інформація. Розселення на фермі буде відбуватись не за принципом, хто швидше приїхав, а за наперед затвердженим планом-схемою розселення (розроблятиметься за декілька днів до приїзду першої групи), в якому враховано загальну кількість працівників, національність, їх стать, наявність сімейних пар тощо. Тому всі групи перебувають в рівних умовах.

Переглядів: 655 | Додав: msmweb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Безкоштовний хостинг uCozCopyright SergM © 2024 Сайт створено для обміну інформацією з працівниками нашої ферми та без мети надання платних послуг чи отримання прибутку